Modeshow eigen vintageboetiek “NewLook”

Op deze zonnige woensdagochtend vond er op het Omnis College een uniek evenement plaats: een modeshow met tweedehandskleding! Leerlingen van verschillende klassen en leeftijden liepen de catwalk op en showden de meest bijzondere outfits. Jahnayza, Fee, Alessia, Lynn, Etienne, Ismael, Aricha en Danisha…..jullie liepen er als echte modellen / mannequin. Je kunt zo in de Parijse modeshows meelopen.

Het idee achter deze modeshow was om de schoonheid en duurzaamheid van tweedehandskleding te laten zien. Een mooie opening van onze eigen Vintagewinkel “NewLook” .

Juf Jeanette: wat een superinitiatief!! Onze dank is groot.

Van vintage denim en oversized truien tot kleurrijke jurken en opvallende accessoires, de modellen wisten het publiek te verrassen met hun stijlvolle outfits. Overal op het plein klonk het applaus terwijl de leerlingen de catwalk op en af liepen.

De modeshow was niet alleen een feest voor het oog, maar ook een belangrijke boodschap over duurzaamheid. Door tweedehandskleding te dragen en te hergebruiken, kunnen we ons steentje bijdragen aan een beter milieu. De leerlingen van het Omnis College hadden deze boodschap goed begrepen en lieten het zien op de catwalk. En het mooie is:…….vanaf vrijdag dus allemaal voor een prikkie te koop bij “NewLook”!

Previous slide
Next slide
Heeft u een vraag?
Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X