Lidia Vleugels Directeur Omnis College

Met ingang van vandaag, 15 november 2022, gaat Lidia Vleugels de functie van directeur van het Omnis College vervullen. Ze volgt daarmee Hilke Brughuis op.

Paul Overakker, bestuurder: “Lidia was het afgelopen half jaar waarnemend directeur van het Omnis College. Daarvoor is ze drie jaar werkzaam geweest als adjunct-directeur bij toen nog VSO Het Mozaïek. Recentelijk heeft het Omnis College onder aansturing van Lidia het predicaat GOED gekregen van de Inspectie van het Onderwijs. Met unaniem positieve adviezen van zowel de selectie- als adviescommissie heb ik besloten om Lidia te benoemen in de functie van directeur bij Attendiz. Ik heb vertrouwen in Lidia in deze rol en zie uit naar het vervolg van onze samenwerking.”

Lidia heeft een lange geschiedenis binnen Attendiz. Eerst als leerkracht van Onder de Kap SO en VSO Penta College. Vanaf 2018 heeft Lidia verschillende adjunct- en waarnemende directiefuncties vervuld. We zien in Lidia iemand van wie wij verwachten dat ze in staat is om samen met collega’s, medezeggenschap, management en bestuur de ingeslagen goede weg voort te zetten en nieuwe perspectieven voor het Omnis College in het Almelose te ontwikkelen.

Wij als team zijn erg blij met haar benoeming!

 

Heeft u een vraag?
Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X